ADRESWIJZIGING

Toegang tot de praktijk is via de Venakker tussen nr 69 en 73. Het doodlopend smalle baantje inrijden naar de achterliggende hoeve. De praktijk bevindt zich in de verbouwde schuur. Op de GPS best nummer 69 of 73 ingeven daar nr 71 niet gekend is. De toegang verloopt via een gemeentelijke buurtweg naar de Hoeve Ter Venne.

De praktijk is gelegen in de verbouwde schuur van de hoeve en is het eerste gebouw van drie, die u ziet liggen aan uw rechterzijde met een voorliggende betonparking. U kunt oprijden op deze parking, er is voldoende parkeergelegenheid voorzien.

Om naar de Venakker zelf te rijden kunt u via de Stationsstraat , onder de tunnel van de spoorweg door en dan onmiddellijk rechts afslaan Oostmolenstraat in en onmiddellijk li in de Venakker: u volgt deze baan tot u op een groter kruispunt uitkomt , u dwarst de baan en rijdt de gemeentelijke buurtweg naar de Hoeve in.
Een andere toegangsweg is via de Brugstraat: daar rijdt u tussen de bakker en apotheek de Tervennelaan in en voor Optima Cool ( op de hoek van Leon Bekaertlaan), slaat u rechtsaf en onmiddellijk voorbij Optima Cool slaat u li de gemeentelijke buurtweg naar de Hoeve in.

Telefonisch contact

Opvragen van resultaten of informatie kan op het nummer 09 375 20 29 tijdens de normale raadplegingsuren (bij voorkeur vrijdagnamiddag tussen 15u en 16u); niet alles kan telefonisch besproken worden (indien heel wat uitleg vereist is, dient men een afspraak te maken).

Dringende vragen kunnen door het secretariaat doorgegeven worden.

Dermatologie Aalter

Venakker 71A
9880 Aalter
Tel 09 375 20 29