Dr. Myriam Deroo

Dr Myriam Deroo studeerde in 1996 af als dermatoloog aan de Universiteit van Gent. Zij kreeg haar opleiding oa door Prof Kint en Prof Naeyaert UZ Gent , alsook op de dienst dermatologie AZ ST Jan te Brugge.
In 1996 startte zij een dermatologie praktijk in het Elisabeth Ziekenhuis te Sijsele in opvolging van Dr Frank Vermander alwaar zij actief werkzaam was als dermatologe van 1996 tot 2017, reeds heel snel in associatie met Dr Stephanie Ryckaert en later ook met Dr Alicia Borderé.
Vervolgens gezien de fusie Sijsele-Eeklo werd de praktijk voorjaar 2017 verhuisd naar Az Alma te Eeklo, alwaar Dr Deroo gewerkt heeft tot en met 2021.
De privé praktijk te Aalter zag het leven in 1997 en is in constante groei en ontwikkeling. U kan in de praktijk terecht voor alle takken van de dermatologie. Dr Deroo heeft daarnaast een bijzondere interesse in huidkanker en dermatochirurgie, en overlap huidaandoeningen reumatologiedermatologie zoals psoriasis, lupus , ...
Dr Deroo is lid van de Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie en de European Academy of Dermato-Venereology (EADV) en volgt regelmatig bijscholingen op binnen- en buitenlandse congressen.